Rondje Romantiek met Annemiek de Bruin | Hengstdijk en Groede 

Het strijkkwartet van TY Zeeuws kamerorkest speelt samen met klarinettiste Annemiek de Bruin in een nieuwe serie van het Rondje Romantiek. U ben van harte welkom op zondag 24 februari 2019 om 15.00 uur in de Catharinakerk in Hengstdijk. Kaarten via de site € 12,50, aan de kassa € 13,50. Kijk hier voor meer info. Op 9 maart 2019 wordt hetzelfde concert nogmaals uitgevoerd in de Grote Kerk te Groede om 20:00 uur. Bestel hier uw kaarten. 

Johannes Passion, BWV 245 | Terneuzen & Gent

TY Zeeuws kamerokest voert in de lijdenstijd tweemaal de Johannes Passion uit. Beide concerten worden georganiseerd in samenwerking met het koor Asaf uit Axel o.l.v. Steve De Veirman. Op 22 maart 2019 om 20:00 uur in de Grote Kerk te Terneuzen. Op 23 maart 2019 in de Sint-Machariuskerk te Gent. Solisten zijn Hendrik Mispelon (evangelist), Korneel Vaneste (altus), Andreas Vromant (tenor), Liza de Dapper (sopraan), Jan De Geyter (bas). Bestel uw kaarten via www.bachkoorgent.be (voor Gent) en hier voor Terneuzen. Toegangsprijs €20,00. Van harte welkom!

Boek TY: voor koorbegeleiding of een privéconcert op maat

Bent u op zoek naar een professioneel orkest om een concert te verzorgen tijdens uw nieuwjaarsreceptie, jubileumavond of opening? Wilt u een huiskamerconcert organiseren of zoekt u een orkest dat uw koor kan begeleiden? TY Zeeuws kamerorkest verzorgt al meer dan tien jaar concerten, waarbij we de samenstelling van ons orkest op uw wensen aanpassen: een duo, kwintet of grote bezetting met blazers; strijkers gecombineerd met piano of een vocalist – alles is mogelijk. Tevens kunnen we een ensemble samenstellen met barokinstrumenten. 

Wijzigingen voorbehouden.